Cursus leren tassen maken

cursus tassen maken

Wil je zelf, zonder al te grote investeringen, aan de slag met het maken van leren tassen en accessoires? Dan is deze cursus leren-tassen maken uitermate geschikt voor jou.

In samenwerking met Strieder Lederwaren in Bergschenhoek geef ik een cursus tassen maken.

9 lessen

Het zijn in totaal 9 lessen van 2,5 uur. In deze cursus “leren tassen” maken komen de diverse stappen van het met de hand maken van een leren tas aan bod: Patroon tekenen, snijden en knippen, voorbewerken, werken met twee naalden, schalmen, sluitingen, enz. Doel is om aan het einde van de cursus zelf een tas gemaakt te hebben en tegelijkertijd om in staat te zijn zelfstandig aan de gang te kunnen.

Bestemd voor

De cursus is geschikt voor iedereen die wil beginnen met het maken van leren tassen en/of accessoires (voorkennis niet nodig). Ik kijk naar het niveau en pas de opleiding daar op aan en je bepaalt dus voor een belangrijk deel zelf de inhoud. Wil je snel een resultaat of juist beginnen met iets ingewikkelds? We bespreken de (on)mogelijkheden en werken van daaruit.

Vanwege COVID 19 werk ik nu in groepjes van maximaal 2 personen. Er is geen vaste startdatum of starttijd. Met iedere kandidaat wordt in overleg een datum en tijd afgesproken. Bij elke les bespreken we de volgende datum en tijd. Maximale flexibiliteit dus.

Kosten opleiding

Het cursusgeld bedraagt 350, 00 euro. Dat is exclusief eventueel materiaal. 

De cursus wordt gegeven in mijn atelier op de kralingse plaslaan 141 te Rotterdam. 

Inschrijven of informatie kan via contact, , telefonisch op +31654777433 of via WhatsApp.